KBEAR KS2 ушите,H HIFI HEAR IEM 1BA 1DD Стерео Слушалки в ушите,HiFi Over Ear Earbud Слушалки намаляване на шума Хибридни Слушалки с Подвижен кабел за джогинг пеша (Без микрофон, KS2 Dark)

KBEAR KS2 ушите,H HIFI HEAR IEM 1BA 1DD Стерео Слушалки в ушите,HiFi Over Ear Earbud Слушалки намаляване на шума Хибридни

Налично за поръчка
BGN 19.99
Налично:

【Електронно частотное деление】KBEAR KS2 не само с електронна платка на честотата на делене, за да се уверите, че звукът е ясен, но и да е физическа структура, за да се даде по-ясна удоволствие. Прозрачна полимерна материал. Частен модел за създаване на кухината на корпуса.Възпроизвеждайте звукови ефекти, верен на оригиналния звук, привносите чар и динамичност. Висококачествено аудио сертифициране. 【12 МЕСЕЦА гаранция : 】Гаранция на качеството, всички продукти на най-добра аудио са оригинални.Характеристика : 1.KBEAR KS2 е изработен от вносни материал с висока плътност КОМПЮТЪР, който може добре да потисне дифузна отражение на звукови вълни във вътрешността на кухина. Динамичен драйвер за композиране на диафрагмата 10 мм (PU+биологична бленда).Благодарение на оптимизиране на акустична структура на вътрешната кухина общ звукът става по-топъл и прекрасен, а мек и мек звук, възпроизведен като реалната картина. 【Сменяем кабел и дюза от алуминиева сплав】4 направления висококачествен кабел за слушалки 6 N OFC не само ефективно подобряват прозрачността, разделяне, звуково поле, като звук на дъното на кристално чисти вокали и музикални инструменти по-красиви и красиви, но и осигуряват по-добро предаване на сигнала качество на звука.Лесно се различават различни инструментални инструменти и човешкия глас. Качеството на звука по-ясно. Предварителен подгонянный балансиран водачът на котвата.【 High-density PC Material Design】Полупрозрачен материал, смола, ярки знаменца, пълен с красота и технологии!Кухината на кабинета KBEAR KS2 изработени от вносни материал с висока плътност, PC, който може добре да потисне дифузна отражение на звукови вълни във вътрешността на кухина.Благодарение на оптимизиране на акустична структура на вътрешната кухина общ звукът става по-топъл и прекрасен, а мек и мек звук, възпроизведен като реалната картина.Средно-ниска честота има богата заразно сила и спокойни и естествени характеристики.С пълно и подробно ориентирани звук, който придава топлина и музикалност всяко живо миксу или на запис, той е идеален за музиканти и меломани, които търсят повече точност и разделителна способност.Пожелавам ви късмет пазаруване.Вие ще получите гаранция 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти от датата на покупката, ако поръчате от Better Audio.Среднечастотная честота има добра резолюция, преходни процеси и пластичност.които правят покупката на абсолютно без риск, и можете да се насладите на проверка за качество и трайност!ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем отговор възможно най-скоро и ще ви предоставим решение.

Основни характеристики

Най-добри сделки