На Слънчева Светлина За Външни Непромокаеми Слънчева Светлина Слънчеви Външни Декорации Висящи Метални Фенери Led Външни Слънчеви Светлинни Декорации Двор Градин?

На Слънчева Светлина За Външни Непромокаеми Слънчева Светлина Слънчеви Външни Декорации Висящи Метални Фенери Led Външни

Налично за поръчка
BGN 10.00
Налично:

【ОТКРИТ слънчев ФЕНЕР】:Красиви външни слънчеви висящи фенери са изработени от висококачествени коррозионностойкого метал, в тъмното мека светлина с потребителски модел на дървото добавя красота вашия двор може да бъде окачен на открит вътрешен двор, веранда, градина, двор или да се настанят на земята. [ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ СЛЪНЧЕВ ФЕНЕР] :Автоматично включване/изключване.Моля, заредете слънчеви улични, градински фенери, слънчево място, преди да използвате.Този открит слънчев фенер се зарежда в рамките на 6-8 часа при пълна слънчева светлина и автоматично се включва в тъмното след пълно зареждане. 【ВЪНШНИ СЛЪНЧЕВИ водоустойчив СВЕТЛИНИ】:Слънчеви водоустойчив светлини с водоустойчива функция, повърхност е покрита с антикоррозийным покритие, може да се използва в дъждовни или снежни дни.Подходящ за вътрешна и външна употреба през цялата година.Забележка : Моля, не погружайте слънчева светлина във водата. 【SOLAR POWERED】:Led слънчева светлина презареждат и се съхраняват с помощта на слънчеви панели.Храня се от слънчевата енергия, уличното осветление се включва автоматично през нощта и се изключва на зазоряване.Спестяване на енергия.Когато получите слънчева светлина, моля, натиснете и след това задръжте слънчев панел на тъмно, за да се провери, ще светне ли светлина. 【ДЕКОРАТИВНИ СЛЪНЧЕВА светлина】:Външни/вътрешни, градински фенери могат да красят дома, дворове, тераси, плотове, градински двор; подходящ за партита, подаръци и празници, Хелоуин, Коледа и т.н., Този красиво изработени слънчев фенер добавя елегантност и цветове за вашия дом/градина.Този декоративен фенерче на слънчеви батерии използва дървовиден кухи модел, който изглежда много добре, повече прилича на произведение на изкуството или градинска украса светлини, отразявайки топло визуален ефект през нощта, чрез създаване на приятна атмосфера за вашия двор, подходящ за дворове и градини или на тераси. 1. Зареждайте само при включена бутона.Преди зареждане е задължително включване на прекъсвач. 2. За да получите най-добрите резултати, се препоръчва пълно зареждане на фенерче под пряка слънчева светлина в продължение на 8-12 часа преди първата употреба. 3. Време за работа и време за зареждане ще зависи от времето и сезона.Липсата на слънчева светлина или недостатъчно време за зареждане, очевидно ще се отрази на времето за работа и състоянието на слънчева светлина. 4. Тази светлина ще се включи в тъмна среда.Стойте настрана от другите източници на светлина, в противен случай фенер не ще излъчват светлина.Това е декоративна лампа, която не се използва за осветление.

Основни характеристики

Най-добри сделки