Пазете се! Бавно деца в играта! Знаци, свързани с безопасността на децата и забавяне на движението – двустранни, сгъваеми пътни и двор знаци за райони, училища, детс?

Пазете се! Бавно деца в играта! Знаци, свързани с безопасността на децата и забавяне на движението – двустранни, сгъваеми

Налично за поръчка
BGN 19.99
Налично:

ПАЗЕТЕ се!SLOW KIDS AT PLAY : Защитете децата в рамките на общността с помощта на тези светли, ярки и незабавно разпознаваеми размери за сигурност.Дава на водачите и велосипедисти справедлив предупреждение, за защита на детето от опасните отвлекающихся шофьори.ПАЗЕТЕ се!SLOW KIDS AT PLAY : Защитете децата в рамките на общността с помощта на тези светли, ярки и незабавно разпознаваеми размери за сигурност.Дава на водачите и велосипедисти справедлив предупреждение, за защита на детето от опасните отвлекающихся шофьори.ЯРКИ ЖЪЛТИ ЗНАЦИ : култов флуоресцентно жълт цвят, който казва "пазете се", дори не четете знак, лесно да се види през деня и сумеречное време.Зелени знаци, под формата на едно дете е трудно да се различи на фона на билки, храсти и озеленяване, както и други цветове, като червено, оранжево и т.н., Могат да бъдат объркани съобщение.СИМВОЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ : тези двустранни табели с размери 24 x 11,75 x 1,25 инча имат ярко червени силуети на деца за незабавно разпознаване.Ясно показва съобщение "Пазете се!Бавно деца в играта!" от всяка страна.ТЕЖКИ ОЗНАЧЕНИЯ : Изработени са от висококачествени PVC материали.Монтаж не се изисква.Просто сгънете и поставете там, където е необходимо.Има дръжка и се сгъва за лесно пренасяне и съхранение.БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО МЯСТО : вие никога не може да бъде твърде предпазлив.Задължително поставете на достатъчно количество знаци в края на алеята пътеки, в задънена улица, градския парк, детска градина, на паркинга на начално училище, на пътя, тротоара, пешеходен преход, пешеходна алея, паркинг за бизнес и много други неща, които да предупреждават шофьорите на всички видове.

Основни характеристики

Най-добри сделки