Yuhai 2 Тона Силен Хидравличен Етаж Крик Колички със Задно Завъртане на Колелцето и Защитен Капак,Гама височини на Повдигане от 140 мм до 290 мм,Бърз Инструмент за поправ?

Yuhai 2 Тона Силен Хидравличен Етаж Крик Колички със Задно Завъртане на Колелцето и Защитен Капак,Гама височини на Повдигане

Налично за поръчка
BGN 54.48
Налично:

????????【Идеалният инструмент】 : Този професионален механичен 2-тонен автомобилен хидравличен крик е здрав продукт на достъпна цена.Автомобилен крик може да осигури височина на повдигане 290 мм, а го колела осигуряват безпроблемно маневриране и позициониране. ????????【Широко приложение】 : Нашият син крик на пода може да се запази тегло от 2 тона, хидравличен крик пол тролейбуси може да се приспособява за повечето автомобили,кораби,микробуси,каравани и други коли, малки или средни размери.Той не е подходящ за големи автомобили или автомобили. ⭐ ⭐【Heavy Duty】 : Хидравлични етаж крик е изработена от висококачествени материали, може да се използва в продължение на дълъг срок на експлоатация с ултра шаси и калибриране конструкция.Етаж крик е по-голяма здравина и издръжливост. ????????【Лесна за използване на】 : Задните колела се въртят за лесно управление и маневриране.Освен това, благодарение на дългата дръжка това може да ни помогне за намаляване на усилията при използване.Това е доста лесно, и той лесно може да се повиши от шасито на автомобила. ????????【Добро обслужване】 : Местен склад, бърза доставка, гаранция 2 г., 24-часово обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Проблем ще бъде отстранен бързо.Ние сме винаги близо до вас.

Основни характеристики

Най-добри сделки