Принтер Вземете Валяк,ABS Материал Принтер Вземете Валяк ,изящна Изработка,Износостойкая и Водоустойчив Монтаж на Аксесоари За Принтер,Лесен за Работа страна на Пр?

Принтер Вземете Валяк,ABS Материал Принтер Вземете Валяк ,изящна Изработка,Износостойкая и Водоустойчив Монтаж на Аксесоари

Налично за поръчка
BGN 74.72
Налично:

Изящна изработка : Продуктът е с изящна изработка, можете да сте сигурни в употреба е безопасна за употреба.Лесен за работа : Лесен за работа, щепсела и да играе.Лесен за инсталиране и експлоатация на неопитни хора.Идеален заместител : Специални резервни части, перфектно съчетани с оригинално оборудване.Подходящ за : Подходящ за принтер HP 5025/5035/712/725.Широко се използва за принтер необходими аксесоари.Материал ABS : здрав материал, устойчив на абразия и е водоустойчив, и може да се използва в продължение на дълго време.Принтер Взима валяк,ABS материал Принтер взима валяк ,изящна изработка,износоустойчиви и водоустойчиви аксесоари за принтер в събиране,лесно за работа страна на принтера Аксесоари за HP 5025/5035/712 Функция : 1. Изящна изработка : Продуктът е с изящна изработка, можете да сте сигурни в употреба е безопасна за употреба 2. Лесен за работа : Лесен за работа, щепсела и да играе.Лесен за инсталиране и експлоатация на неопитни хора 3. Идеален заместител : Специални резервни части, перфектно съвпадение с оригинално оборудване 4. Подходящ за : Подходящ за принтер HP 5025/5035/712/725.Широко се използва за принтер необходими аксесоари 5. ABS Материал : издръжлив материал, устойчив на абразия и е водоустойчив, и може да се използва в продължение на дълго време Като използвате : щепсела и да играе Параметри : Тип на продукта : Принтер Вземете валяк Материал : ABS Приложимо обзавеждане : за HP 5025/5035/712/725 Осъществяване списък : 1 х принтер Вдигнете валяк.

Основни характеристики

Item Type:
Printer Pick Up Roller
Material:
ABS
Applicable Equipment:
For HP 5025/5035/712/725
Package List:
1 x Printer Pick Up Roller :

Най-добри сделки