Комплект светлината следа LED 6-светъл, Штейновое осветление на тавана следи от пътя на никел 6, КРИ≥90, гъвкаво вращаемая светла корона, оглед на място на тавана за из?

Комплект светлината следа LED 6-светъл, Штейновое осветление на тавана следи от пътя на никел 6, КРИ≥90, гъвкаво вращаемая

Налично за поръчка
BGN 33.59
Налично:

★【, Стилният и модерен дизайн】Led трековые фенери са изработени от висококачествен метал с матово никелова довършителни работи, боя за сладкиши, без избледняване, устойчивост на корозия, създават модни, топла мека приятна атмосфера във вашия дом. ★【Супер ярък и енергоспестяващ】Включва 6 x 5 W GU10 led крушки(не затемняемые), 510 LM светлинен поток и поддържа 85% от енергията. Топло бяла светлина 2700 K, CRI ≥ 90 , който произвежда по-топла, приятна и отпускаща атмосфера. ★【Многоугольная осветление】Можете да регулирате светлини и ръцете си под различни ъгли.Този 6-лентов тавана трековый лампа може да се завърта на 90°по вертикала и 330° хоризонтално, като същевременно осигурява широк ъгъл на осветление, за да отговарят на вашите изисквания. ★【Здрава и лесна инсталация】6-лентов тавана хирургична лампа е изработена от метал с матирано покритие от никел, който е силен и издръжлив.Просто фиксиране на стена до тавана, го може бързо и лесно да се установи. ★【Широко приложение】Led таван прожектори имат силен и фокусиран лъч, са идеални за създаване на романтична атмосфера в изложбената зала, бар, кухня, трапезария, баня, магазин, коридор и стълба и т.н. Това е 6-лентов тавана трековый лампа може да се завърта на 90°по вертикала и 330° хоризонтално, като същевременно осигурява широк ъгъл на осветление, за да отговарят на вашите изисквания.Включва 6 X крушки GU 10 и проводници чинията навес за бърза и лесна инсталация.Също така могат да бъдат монтирани на наклонен или засводен таван.

Основни характеристики

CRI:
>90

Най-добри сделки