HONZUEN Нескользящая Задната Четка За къпане С Дълга Дръжка, Четка За Душата за Тялото, Подобрява Лимфната Система, Стимулира Кръвообращението Эксфолиатор, Ергономич?

HONZUEN Нескользящая Задната Четка За къпане С Дълга Дръжка, Четка За Душата за Тялото, Подобрява Лимфната Система, Стимулира

Налично за поръчка
BGN 34.48
Налично:

【Имат противоплъзгаща се дръжка】Душ задната част на скрубер е ефективен противоскользящий дизайн ленти.При използване на четка за душата можете лесно и сигурно да задържи на дръжката, дори ако ръцете на сапун. 【Премиум материали】Усъвършенстване на задната четка за измиване използва полипропилен като материал дръжка, която е различна водонепроницаемостью.Четката е лесна и не е лесно да се поддава на корнизи.След употреба просто се изплаква зъби и се дръж го да изсъхне. 【Извита дълга дръжка】Ергономичен дизайн на дръжката ви прави по-удобен за задържане.Тази четка за къпане с дълга дръжка е с малък завой, което позволява лесно почистване на трудно достъпните места като гърба и краката. 【Удобна четина】Удобна найлонова четка може да защитите чувствителната кожата, ефективно да премахне кутин и мръсотията от повърхността на кожата, без да причинява увреждане или дразнене на кожата.Меко докосване на задната част на отшелушивающей четки събужда жизнената сила на цялото тяло и ви позволява да се насладите на времето, вземане на вана. 【За мокро или сухо почистване на】Добра четка за тяло ще ви помогне да се отървете от проблемите с кожата.Суха четка може да помогне на кръвообращението и увеличава лимфния дренаж.Също така е възможно да се овлажнява и се използва като влажна четка, за душата, за дълбоко почистване на прах и масло в порите и се получи идеално гладка кожа.

Основни характеристики

Най-добри сделки