Дървена Подправка Пчелен Восък Мебели, Домакински Грижи Полски Шкафове за Премахване на Восък и мръсотия Домашни Почистващи Средства за Цялостно решение (Многоцв?

Дървена Подправка Пчелен Восък Мебели, Домакински Грижи Полски Шкафове за Премахване на Восък и мръсотия Домашни Почистващи

Налично за поръчка
BGN 3.19
Налично:

Описание на продукта : Вашата дървени мебели и липсва блясък?Върни скучен мебели към живот с помощта на дървена подправки Beewax Премахва многогодишни натрупвания восък и мръсотия, за да се възстанови външния вид на старите мебели.Този универсален пчелен восък не само почиства вашата дървени мебели и дървени шкафове, но и полира ги,за да ги естествен блясък!Работи за премахване на scuffs, мазнини, мръсотия и кал с боядисани повърхности.Безопасен за употреба върху всички видове обработено дърво.Също почиства и полира паркет!Просто прицеливайтесь, размазывайте и вытирайте, за да се види, как в годините на натрупване изчезват имате на очите.Технически спецификации : Тегло : 100 г. Състав : Натурален пчелен восък.Статус на продукта : Пчелен восък над 18 °-24 ° - това е вискозна течност Пчелен восък-това е твърда паста по-ниска от 18 °-24 ° (това не се отразява на използването на продукта в две състояния).Инструкции : 1. Измийте мебели и подсушете я. 2. Използвайте гъба или парцал, за да се разпределят равномерно продукт на мебели. 3. Изчакайте 30 минути, избършете и отполируйте няколко пъти с чиста кърпа. 4. Твърди се, че храната трябва да застане на около 15 часа, което е полезно, за да пчелен восък проникне във вътрешността на дървото.Wood Seasoning Beewax Complete Solution Furniture Care Beewax Home Cleaning Описание на продукта : Вашата дървени мебели и липсва блясък?Върни скучен мебели към живот с помощта на дървена подправки Beewax Премахва многогодишни натрупвания восък и мръсотия, за да се възстанови външния вид на старите мебели.Този универсален пчелен восък не само почиства вашата дървени мебели и дървени шкафове, но и полира ги,за да ги естествен блясък!Работи за премахване на scuffs, мазнини, мръсотия и кал с боядисани повърхности.Безопасен за употреба върху всички видове обработено дърво.Също почиства и полира паркет!Просто прицеливайтесь, размазывайте и вытирайте, за да се види, как в годините на натрупване изчезват имате на очите.Технически спецификации : Тегло : 100 г. Съставки : Естествен пчелен восък.Пакетът включва : 1 x Дървена подправка пчелен восък.Статус на продукта : Пчелен восък над 18 °-24 ° - вискозна течност Пчелен восък-твърда паста по-ниска от 18 °-24 ° (това не се отразява на използването на продукта в две състояния) Инструкции : 1. Измийте мебели и подсушете я. 2. Използвайте гъба или парцал, за да се разпределят равномерно продукт на мебели. 3. Изчакайте 30 минути, избършете и отполируйте няколко пъти с чиста кърпа. 4. Твърди се, че храната трябва да застане на около 15 часа, което е полезно за проникване на пчелен восък в дървен интериор Бележки : Моля, позволете отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Стока ще бъде изпратена от Китай.Стандартна доставка обикновено отнема 15-22 ден.

Основни характеристики

Най-добри сделки