Omabeta RC Car Damping Mount Base Plate Angle Height Adjustable RC Car Аксесоар High Durability носете-Resistant for Children Детски Играчки Подарък за Развитие на Интерес(оранжев)

Omabeta RC Car Damping Mount Base Plate Angle Height Adjustable RC Car Аксесоар High Durability носете-Resistant for Children

Налично за поръчка
BGN 11.35
Налично:

Той е изработен от висококачествен анодизиран алуминий и е обработена с ЦПУ.подходящ за SCX10 1/10 RC верижен.Благодарение на монтажните отвори той помага за регулиране на ъгъла и височината на газта.Лесен за инсталиране и здрав, процесът на инсталиране не нанесе никакви щети на вашия автомобил.Изработена от висококачествена алуминиева сплав, висока якост, висока здравина, дълъг живот.Това е неразделна част от вашия автомобил с дистанционно управление, лесен за инсталиране и използване.Функция : 1. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, висока якост, висока здравина, дълъг живот.2. Лесен монтаж и дълготрайност, процесът на инсталиране не нарани вашия автомобил.3. Благодарение на монтажните отвори той помага за регулиране на ъгъла и височината на газта.4. Той е изработен от висококачествен анодизиран алуминий и е обработена с ЦПУ.подходящ за SCX10 1/10 RC Crawler5. Това е неразделна част от вашия автомобил с дистанционно управление, лесен за инсталиране и използване.Spec : Тип елемент : амортисьор удар Mount Material : алуминиева Alloy Color : Както е показано на снимката Размер на продукта : Approx. 50x20x4mm/2x0.8x0.2in Weight : Approx. 28g/1oz Quantity : 4pcs Type : RC Accessories Compatible : Подходящ за SCX10 1/10 RC Crawler Package List : 4 x Shock Damper Mount 12 x Screw2 x Nut4 x Screw Column Notice : 1. Ръчно измерване, моля, позволете на 1-3 мм грешка, благодаря!2. Изображението може да не отразява действителния цвят на проекта се дължи на разликите между различните екрани.

Основни характеристики

Най-добри сделки