Държач за ключове на Стената с Куки за Ключове Закачалка За Ключове Куки за Ключове на Стената Кука За Ключове Закачалка За Ключове Стенен Държач За Ключове Пощенс?

Държач за ключове на Стената с Куки за Ключове Закачалка За Ключове Куки за Ключове на Стената Кука За Ключове Закачалка

Налично за поръчка
BGN 18.94
Налично:

Стенен пощенска титуляр : Тази пощенска рафт може да се използва на входа, двора, спалнята, коридора, кухнята, офиса, банята и т.н. Конструкция с няколко хранилища прави този имейл притежателя на по-компактен и удобен за употреба.Този стенен пощенска притежателя изработен от 100% масивна борова дървесина.Дървена пощенска титуляр е обработена на мухъл и дезодорант за безопасна употреба.Четири орел куката : Този имейл притежателят има четири орел метални куки, на които може да се закача за кучешки каишки, чадъри, шапки, палта, ключове, очила и шалове.Ако тази пощенска часова се използва в кухнята, можете да поставите лъжици, шпатула, мерителни лъжички, ножици, острилки, парцали и т.н. Или да се мотае градински костюми и т.н. В двора.Многофункционален дизайн на структурата за съхранение : Този стенен пощенска притежателят има кутия отгоре, можете да сложите писма, списания, вестници, банкноти, книги и т.н. в Дясно има две лавици, където можете да поставите малки растения, рамки за снимки, чанти, парфюми, очила, кремове, продукти за грижа за кожата, кухненски подправки и т.н. Лесна инсталация : Този стенен държач поща се нуждае от само две винтах, можете лесно да инсталирате на притежателя поща на стената, че е много лесно и удобно.Този имейл притежателят има заоблени ъгли, по-красиво и безопасно.Лесна инсталация : - Часова притежателя на поща може да се инсталира лесно на стената само с помощта на 2 безшевни пирони.Размер-15,9" x 9,8 Х 4,3".Обем е малък, но достатъчно, за да побере всичко необходимо.Безгрижно следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви служи с цялото си сърце. 1, Този пощенска притежателят има четири куката с двойна глава, което е много удобно за използване. 2, Тази основна стойка е изработена от естествен интегриран дърво. 3. Многофункционален дизайн, разделяне, можете да поставите на различни позиции, като вестници, списания, очила. 4. Този притежателя на ключа представлява кръгла ъглова стил на дизайна, по-сигурен и красив.

Основни характеристики

Най-добри сделки