Warome Red Butter Dish with Lid for Плот, Ceramic Butter Пазач, Not Fragile, Farmhouse Butter Holder-Миялна Машина-Безопасно Масло Тава, Идеален Размер за масло Източен/Западен бряг(7.5 × 3.75 × 3.2)

Warome Red Butter Dish with Lid for Плот, Ceramic Butter Пазач, Not Fragile, Farmhouse Butter Holder-Миялна Машина-Безопасно

Налично за поръчка
BGN 13.59
Налично:

【Идеалният размер е подходящ за повечето краве масло】 7.5" × 3.75"×3.2" / 19.3 см х 9,5 см х 8,1 виж Керамична смазка Warome с капак, подходящ за маслената пръчки стандартен размер.Няма нужда да се притеснявате за това, че маслото се допира до горната или страничните страни на капака. 【Уникална дръжка, гребен вътре, нескользящий, красива червена】1·С уникална дръжка от горе, той може лесно и удобно да се повиши или покрити. 2·На плоча, има малък гребен, така че маслото остава в средата на чинии, без да докосвате на капака. 3·на Дъното на чиния с матирано, което прави ястието нескользящим. 4· Червени керамични титуляр за масло, който е подходящ за всякакъв интериор. 【Здравословна и екологично чиста керамика】Контейнер за масло Warome е изработена от керамични материали премиум-клас, който е безопасен за здравето и не съдържа олово.Това може да защити здравето на вашето семейство.Миялна машина, хладилник и микровълнова печка безопасни. 【Висококачествена опаковка, с перфектен размер】Чиния за масло Warome опаковани в поли-пяна, която съответства на размера на даден продукт за сигурна доставка.Разбира се, това ще бъде най-добрият подарък за вашето семейство и приятели. 【Нула рисковете】Warome гарантира безплатна замяна или възстановяване, ако нещо не е наред с пазител на масло.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с продукта.Червено-това е цветът с най-ниска честота в областта на физиката, но най-силно визуално въздействие.Поставете жълто масло в червена чиния, за да добавите интерес към вашата сервировке на масата.Той също така е подходящ като великолепен подарък за вашите близки за рожден ден, нов дом, Деня на благодарността и Коледа.Висококачествена керамика : Тя е направена при температура над 2200 ° С, докато метален материал в глинената улетучивался, така че не съдържа олово и кадмий.Висококачествена глазура : вътрешна и външна черешката прави масляное ястие по-гладка като коприна.Той е много здрав и му е лесно да се почеше.Голям капацитет : Съществува достатъчно пространство за съхранение на един масло на източния или западния бряг, и това може да се избегне попадане на масло върху вътрешни стени.

Основни характеристики

Най-добри сделки