YATWIN за Samsung Galaxy A12 Калъф, Магнитна Закопчалка Флип Кожен Портфейл Калъф с картодържателя и Противоударной Функция Поставка Калъф За Телефон е Съвместим с Samsung A12 - Си?

YATWIN за Samsung Galaxy A12 Калъф, Магнитна Закопчалка Флип Кожен Портфейл Калъф с картодържателя и Противоударной Функция

Налично за поръчка
BGN 15.19
Налично:

СЪВМЕСТИМОСТ : Съвместим само със Samsung Galaxy A12. Ако калъф за телефон Samsung Galaxy A12 е повреден в процеса на употреба, моля свържете се с нас навреме.Това е единственият начин, по който можем да гарантира безплатна замяна или пълно възстановяване на парите. ❅ЗДРАВ калъф от изкуствена КОЖА : Всеки калъф за телефон Samsung Galaxy A12 е изработен от мека здрава изкуствена кожа с противоударным вътрешен корпус TPU, който изглежда луксозно както за мъже, така и за жени.Работи перфектно с повечето сценарии за използване на смартфони, особено най-предпочитаните мъже и жени, които пътуват много. ❅МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН КАЛЪФ-ПОРТФЕЙЛ : Калъф за телефон Samsung Galaxy A12 се състои от 2 слота за карти, 1 джоб за съхранение на карти, пари или семейни снимки.Калъф за носене побира 2 кредитни карти, 5 банкноти и 1 снимка.Всички изрезки са точни и са разположени, така че можете да използвате всяка кабел, без да махате калъф. ❅ОПРОСТЕТЕ ЖИВОТА СИ : можете да използвате калъф за вашия телефон, като поставка за гледане на видео или филми под най-добрия ъгъл.Умен сконструированный с магнитен капак, който се сгъва над предната част на екрана, за да я защити при затваряне, като предотвратява попадането на надраскване и мръсотия. ❅Магнитна закопчалка и ЗАЩИТА на 360° : Този калъф Samsung Galaxy A12 е снабден с магнитна закопчалка и осигурява невероятна двухслойную защита за вашия телефон.4 ъгъла с амортизирующими наслоявания могат ефективно да абсорбира удари или удари, като защитава вашето устройство от случайни падания и ожулвания.Издигнати ръбове помагат да се предотврати появата на драскотини по камерата и предния екран.

Основни характеристики

Най-добри сделки