Бинокъл за деца 8x21 с висока резолюция Ударопрочная Истинска оптика-Чанта за през Рамото от изкуствена кожа-за Наблюдение на птици на открито, на Къмпинг, Лов и Тури?

Бинокъл за деца 8x21 с висока резолюция Ударопрочная Истинска оптика-Чанта за през Рамото от изкуствена кожа-за Наблюдение

Налично за поръчка
BGN 14.24
Налично:

♥ За да се почувствате ВЪЗРАСТНИ - нашият специален подарък, калъф от изкуствена КОЖА CROSSBODY CASE, ще накара вашето дете да се почувства баща/майка си в някоя забавна дейност на открито или на закрито, за която можете да използвате нашия многофункционален бинокъл. ♥ БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО МЯСТО И охрана ЗА ДЕЦАТА - нашите бинокли са специално проектирани с гумени окулярами, за да се защитят очите на бебето от наранявания.Те също са направени от материал, лесен за захващане и удароустойчив при падане, лещи допълнително покрити с покритие за предотвратяване на щети.те също са много лесно да се фокусира с помощта на средното колело и фокусиращ, който лесно се настройва. ♥ ГАРАНЦИЯ - "клиентът винаги е прав" - това е нашият девиз.ние ще замени или ще ви възстановим всеки дефект на производителя. ♥ КАЧЕСТВОТО на този бинокъл НЕ е играчка, го високо увеличение на истинска оптика на по-високо качество 8x21, че ще даде на вашето дете безброй часове на радост, игри и забавления, както и насърчаване на разследване и проучване на природата. ♥ ЧЕ МОЖЕТЕ да ПОЛУЧИТЕ перфектния детски бинокъл, чанта през рамо от изкуствена кожа с регулируема каишка, подходящ за всяка възраст, чистящая тъкан на шийката на каишка,ръководство за потребителя. *ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ*.Цвят : Зелен.

Основни характеристики

Най-добри сделки